Jump to content
Sony Insider Forums

Search the Community

Showing results for tags 'screen flickering then blank'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Miscellaneous
    • Announcements
    • Classifieds
    • Corporate
    • The Loft
  • Categories
    • Audio
    • Cameras & Camcorders
    • Minidisc
    • Mobile
    • PlayStation
    • Product Reviews/Pictorials
    • TV
    • Vaio
    • Software
  • Essential Hi-MD info/FAQ's.

Categories

  • Programs
  • Service Manuals
    • Minidisc Decks
    • Bookshelf
    • MD Portables
    • MD CD Combo decks
    • Hi MD Service Manuals
    • NW Service Manual
    • Other Service
  • Drivers
  • User manuals
    • MD Portables User manuals
    • HiMD Portables User Manuals
    • MD Decks User manuals
    • MD CD Combo decks User manuals
    • Bookshelf User manuals
    • Network Walkman User manuals
    • Other User
  • Headunits
  • Receivers
  • CD and DVD players

Interests


PlayStation Network ID


Sony Products I Own


ATRAC Devices


Headphones


Amplification


Minidisc units


Microphone Equipment

Found 1 result

  1. Screen issue

    I own a Sony VAIO VPCF115FM, Model number PCG-81114L. It is quite old but was working perfectly up until a few days ago. The screen started flickering and would sometimes go black. I could hit the display off button a couple of times and the screen would come back on. Today, the screen was flickering and I was going through some driver updates from the Sony support site and the screen went from flickering to very dim. You can barely see anything and can not at all see where the cursor is. The display button no longer does anything. I removed the battery and did the 30-1-2; hold the power for 30 seconds then check screen then 1 minute then 2 minutes if nothing worked. It did not help. I then removed the RAM and tried every combination; swap sticks, one stick lower then the same upper and then tried the same combo with the other stick. Nothing worked. I then tried plugging in a separate monitor and I could not get the monitor to recognize anything, just read no power signal. This laptop has the i7 with the Nvidia GeForce GT 330m GPU full 1080 display. I can just barely see the screen so the computer is working. It appears that I was able to get into the BIOS but the screen is too dim to make anything out. Could this be a back lighting issue? Would anyone have any other ideas?
×