Jump to content
Sony Insider Forums
  • 0
Sign in to follow this  
quax

NWZ-E453 reset to factory defaults wrong region

Rate this question

Question

Hallo,

My Player has the wrong region after "reset to factory defaults". Problem : radio has now the wrong range of frequency. In Europe it is 88 to 108 mhz..

But now I have 76-90 mhz.

After the reset I first was wondering why language did change to japan not to english. But this I could change easylyy.

But radio frequency problem still remains.

I found a link to activate the service-menue. There I can see the region settings are "j" and not 'E'.

But I can not find a way to change this,

Has anybody an idea?

best regards

rainer

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I WANT your problem. I have an NWZ-S754 and it resolutely refuses to be the Japan edition. The japan version is reputed to speak ATRAC instead of (or at least, as well as) the (unwanted) MP3. Your unit looks identical to mine, so perhaps the only thing has been the noise-cancellation and different memory capacity.

Please tell me the exact sequence you went through! I know, I will get Japanese menus....

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

all I did was: settings > common settings > reset/format > Reset All Settings > yes !

Nothing special!

Normally I expected when changing language the region would be changed.

But this seem to be wrong .

best regards

rainer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×