Jump to content
Sony Insider Forums

MZ-E2 doesn’t sounds

Rate this topic


Recommended Posts

Hello, I have bought a mint MZ-E2 in my country that doesn’t sounds. It chargues, it displays the name of the songs and discs but it sounds metalic noises trough the headphones. I think the disc rotates well because it displays the names of tags. If I pass the songs I hear the laser movement but it don’t sound anithing, only a metalic noise 1 second. Any idea? I have entered in service mode but I don’t know if changing any parameter will repair the unit? Thanks!!

Link to post
Share on other sites

Hi, I have tried all options, different MD in SP mode (prerecorded and recorded by me), different headphones, differents power spply (from AC, form AAA battery, from internal battery). No idea what more to try. Any suggerence for the internal service parameters??

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 19/1/2018 at 8:29 AM, sfbp said:

Do an alignment. You need:

a. a prerecorded disk

b. a recorded (by you) disk - should be full of music

Do the section they call Overall Adjustment Mode.

Can you tell me where to find “Overall Adjustment Mode” in the service manual, I haven’t found it. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...