Jump to content
Sony Insider Forums

metty1948

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About metty1948

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Sony Products I Own
    Network Walkman NW-S23, Sony Handycam

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Soccer, learning programming, blogging, going viral on Youtube, fishing, hunting, and making tons of money so I can build orphanages and wells to help children who have nowhere to live, no one to take care of them, and no clean water to drink.

Audio

  • ATRAC Devices
    NW-S23

Recent Profile Visitors

1,500 profile views
  1. Thanks so much for the help, sfbp. I followed your instructions exactly and received the exact same error message as in my last post. The first time the error message shows up is right near the end of trying to install Open MG and then that same error message occurs several other times afterward during the course of the install. I would really appreciate the help, but I'm considering just formatting the whole hdd and starting over because of all the problems I've had, hoping that will fix problems like this. It is strange though because it seems like perhaps Open MG got corrupted, beca
  2. Hello, Thanks for all the informative posts, but I could not find any relating to my particular problem. I try to install SonicStage 4.3 "Ultimate" Release 2 to my (unfortunately) Windows XP sp3 and get the following error message multiple times at different times during the installation: "setup.exe- Unable to Locate Component 'This application has failed to start because LZ232.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem." I say unfortunate because I hate Windows, even though it has some good qualities, and have not gotten my new hdd in the mail yet so I
×
×
  • Create New...