Jump to content
Sony Insider Forums

Search the Community

Showing results for tags 'HI-MD VISTA'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Miscellaneous
    • Announcements
    • Classifieds
    • Corporate
    • The Loft
  • Categories
    • Audio
    • Cameras & Camcorders
    • Minidisc
    • Mobile
    • PlayStation
    • Product Reviews/Pictorials
    • TV
    • Vaio
    • Software
  • Essential Hi-MD info/FAQ's.

Categories

  • Programs
  • Service Manuals
    • Minidisc Decks
    • Bookshelf
    • MD Portables
    • MD CD Combo decks
    • Hi MD Service Manuals
    • NW Service Manual
    • Other Service
  • Drivers
  • User manuals
    • MD Portables User manuals
    • HiMD Portables User Manuals
    • MD Decks User manuals
    • MD CD Combo decks User manuals
    • Bookshelf User manuals
    • Network Walkman User manuals
    • Other User
  • Headunits
  • Receivers
  • CD and DVD players

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


PlayStation Network ID


Sony Products I Own


ATRAC Devices


Headphones


Amplification


Minidisc units


Microphone Equipment

Found 1 result

  1. Hi, I can hear the chime connexion when I plug and unplug the device, but no mass storage display in Explorer or Windows disk manager. The disk doesn't show up in SonicStage (SS43 Ultimate) either. After automatic installation of the driver Windows mentioned it was not installed correctly. In the Device Manager the USB disk Storage mentions a yellow "!". (Multiple installations / uninstalls of Sonic Stage couldn't correct this, nor update driver via Windows did) My MD unit is set on the HIMD disk mode. (not NetMD) I wonder if this glitch is the result of VISTA being install
×
×
  • Create New...