Jump to content
Sony Insider Forums

Search the Community

Showing results for tags 'mz-910'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Miscellaneous
    • Announcements
    • Classifieds
    • Corporate
    • The Loft
  • Categories
    • Audio
    • Cameras & Camcorders
    • Minidisc
    • Mobile
    • PlayStation
    • Product Reviews/Pictorials
    • TV
    • Vaio
    • Software
  • Essential Hi-MD info/FAQ's.

Categories

  • Programs
  • Service Manuals
    • Minidisc Decks
    • Bookshelf
    • MD Portables
    • MD CD Combo decks
    • Hi MD Service Manuals
    • NW Service Manual
    • Other Service
  • Drivers
  • User manuals
    • MD Portables User manuals
    • HiMD Portables User Manuals
    • MD Decks User manuals
    • MD CD Combo decks User manuals
    • Bookshelf User manuals
    • Network Walkman User manuals
    • Other User
  • Headunits
  • Receivers
  • CD and DVD players

Interests


PlayStation Network ID


Sony Products I Own


ATRAC Devices


Headphones


Amplification


Minidisc units


Microphone Equipment

Found 1 result

  1. MZ-N910 Connection Issues

    I was hoping someone could offer some advice please? I recently dug out my MZ-910 and box of Minidiscs and assumed it would be quite easy to get it hooked up to my PC so I could use it again (just having files on my phone and ipod is so boring) but I have been defeated. I can't get my PC to recognise that it is connected. I've tried various downloads from official to downloads from here, I've tried installing from the original disc it came with too as well as doing stuff like running in admin mode and disabling driver signing. I've tried on my Win 10 Home pc, my Win 10 Pro laptop, Win 7 Home laptop, a Vista laptop, an XP laptop. I also gave it a go using Virtualbox to try Win 98, Win 98SE and XP, then I tried doing the same using Hyper-V. I've done clean installs on all but 1 of these devices and I still can't get anything else to happen besides it connects, says it's unrecognised then disconnects, then reconnects, says it's unrecognised, then disconnects......(Imagine endless loop here) The many hours of this has led me to believe that either the MZ-910 is broken in some unseen way (It functions on it's own fine and displays PC>>MD) or that there is something very specific about the USB that came with it. I've been through every USB cable I could find, including 2 grey Sony ones and none make a difference. Can someone help please? Cheers.
×