Jump to content
Sony Insider Forums

Search the Community

Showing results for tags 'windows 10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Miscellaneous
    • Announcements
    • Classifieds
    • Corporate
    • The Loft
  • Categories
    • Audio
    • Cameras & Camcorders
    • Minidisc
    • Mobile
    • PlayStation
    • Product Reviews/Pictorials
    • TV
    • Vaio
    • Software
  • Essential Hi-MD info/FAQ's.

Categories

  • Programs
  • Service Manuals
    • Minidisc Decks
    • Bookshelf
    • MD Portables
    • MD CD Combo decks
    • Hi MD Service Manuals
    • NW Service Manual
    • Other Service
  • Drivers
  • User manuals
    • MD Portables User manuals
    • HiMD Portables User Manuals
    • MD Decks User manuals
    • MD CD Combo decks User manuals
    • Bookshelf User manuals
    • Network Walkman User manuals
    • Other User
  • Headunits
  • Receivers
  • CD and DVD players

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


PlayStation Network ID


Sony Products I Own


ATRAC Devices


Headphones


Amplification


Minidisc units


Microphone Equipment

Found 5 results

  1. I have a Sony Vaio VPCEB19FX, which has an A222GVPJ motherboard with AMI Aptio Version 1.28.1119, BIOS Version R0300Y8, EC Version K0300Y8, and ME Version 6.0.3.1195 ©2008 Legacy-type BIOS wi Version . I have seen issues reported with booting from USB in this BIOS. I have also seen some specific processor requirements (PAE, NX, and SSE2) and BIOS requirements (NX Bit). Some say non-UEFI BIOS will not work and others say it just limits Win 10 functionality. Others say that AMI BIOS will work and others that you just need to make sure the BIOS will allow a USB boot, by changing a hidden setting
  2. hello, i recently acquired a second hand Sony Vaio Pro 13 (SVP132A1CW) and almost immediately updated it to windows 10. Now while looking through the settings i noticed i could not turn off the keyboard backlight. I googled it and found it could be done through the Vaio Control Centre. To my dismay i couldn't find a way to access it in windows 10. I tried to find something in the BIOS but there was nothing there (i have not updated my BIOS from the original). Is there anything i can do or is my situation hopeless?
  3. Hello Everyone, Please bare with me, as I'm new to this and Win10. So I recently got my Sony Vaio Laptop PC, S13 Premium. I'm very happy with it, even tho the Stamina/Speed Switch doesn't work. However, my bigger problem is the Slot Loading Drive. Every time I insert a Disc (must be put in 3.5/4 before it'll take it) it'll click, make a few 'loading/reading' sound and then spits (ejects) it right back out. I've tried every Disc I own. I have tried going on Sony's website and download the Firmware Update, Boot BIOS (couldn't find what I needed (ie OP Drive ) in it), Boot Safe Mode U
  4. Ok.....this is something new. Yippee!!!! I am baffled. I have always been somewhat of an expert on MD and MD related topics, but this one has me stumped. I hope you are reading this Stephen because I could really use another brain right now. Running windows 10 Pro, SS 4.3 I kept getting the infamous "program has stopped working click to restart." After uninstalling and re-installing it a billion times I finally got the software to read the NET-MD and not crash right away. It now crashes every time I perform an action. I finally does the MD's just fine, it will let me edit, renam
  5. Recently I upgraded from Win 7 to Win 10. SonicStage did open normally but it was not able to transfer to CD. The drive was not recognized and all options greyed out. After this, I searched for a new version and found one titled “Ultimate”. After installing new from this source, SS did not even run. It said always Runtime error in Visual C++ Even installing it from the old source file gave the same exception errors. I investigated the type of error and found out: Function Create Mutex | Access denied. I do not know why! Af
×
×
  • Create New...